Despre noi

Asociatia Christian Businessmen  Romania, din anul 2003 Asociatia Christian Businessmen and Professionals of Romania (A.C.B.P.R.) este o asociatie nonprofit, interconfesionala si apartinica care promoveaza in societatea romaneasca valorile moral-crestine prin intermediul membrilor si simpatizantilor sai, oameni de afaceri si profesionisti apartinand unor domenii de activitate variate. Sediul central al A.C.B.P.R. este in Oradea, Asociatia fiind afiliata la Asociatia Worldwide Romanian Christian Businessmen Fellowship (W.R.C.B.F.) din S.U.A. Reprezentarea la nivel international este realizata de Presedintele W.R.C.B.F. si Presedintele de Onoare al A.C.B.P.R., domnul Florian Peretz, cunoscut om de afaceri. Asociatia noastra se bucura de o buna recunoastere atat in plan national, cat si international.

Asociatia Christian Businessmen Romania a fost infiintata in anul 1995 la initiativa unui nucleu de oameni de afaceri crestini din Oradea care au avut viziunea gruparii celor care fac si vor sa faca afaceri in conformitate cu legea si cu credinta crestina.

Unul din principalele scopuri ale Asociatiei “Christian Businessmen & Professionals of Romania” a fost de a imprima afacerilor din Romania, un spirit crestin si sanatos, astfel ca activitatile desfasurate au fost indreptate in aceasta directie.

Colaboram cu alte organizatii de afaceri, dintre care enumeram: CBMC, ROMCOM, EUROPARTNERS si altele.

Asociatia Christian Businessmen and Professionals of Romania promoveaza si sprijina cultivarea valorilor crestin-morale in societatea romaneasca la toate nivelurile, si in special in randurile profesionistilor si oamenilor de afaceri.

In aceasta ordine de idei suntem deschisi tuturor acelora care doresc sa ne sprijine si sa ni se alature in aceasta lucrare.

 

Dumnezeu sa binecuvinteze Romania !