In memoriam Doamna Marioara “Mia” Peretz


“Asociatia Christian Businessmen & Professionals Of Romania” prin Bordul de Conducere isi exprima intreaga sustinere si compasiune, in aceste momente de adanca tristete si durere sufleteasca pricinuite de plecarea in vesnicie a doamnei Marioara Peretz. Gandurile noastre se indreapta spre cei ramasi cu inimile indurerate, spre familie si spre cei dragi.

Fie ca Dumnezeu sa va dea mangaiere, alinare si putere in incercare, intelegand si acceptand ca, doamna Mia, asa cum o stiam noi, a ajuns in Imparatia lui Dumnezeu si se odihneste in vesnicie. Suntem incurajati ca, in dreptul doamnei Mia putem declara ceea ce noteaza Pavel in 2 Timotei 4:7 “M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credinţa.”

Doamna Mia va ramane in memoria si inimile noastre, asa cum a fost intotdeauna, zambitoare, vesela, puternica, avand un cuvant de incurajare pentru fiecare !

Doamna Marioara Peretz a facut parte din Bordul de Conducere al “Asociatiei Christian Businessmen & Professionals of Romania, fiind pentru noi o persoana deosebit de insemnata, care ne-a fost alaturi nu numai cu sufletul ci si cu faptele. Amintim aici sprijinul financiar neconditionat, pe care ni l-a acordat de-a lungul anilor si care a reprezentat un ajutor real si de nadejde pentru sustinerea organizatiei noastre.

A participat cu entuziasm la toate evenimentele asociatiei – seminarii, conferinte, proiecte de intr-ajutorare -, fiind implicata si interesata de bunul mers al organizatiei, de dezvoltarea de noi proiecte si avand intotdeauna deschidere spre cei in suferinta, spre cei nevoiasi. A pus in slujba asociatiei timpul sau, atat de pretios in zilele noastre, si resursele financiare de care a dispus, si fara de care nu am fi putut sa realizam proiectele si sa ajutam cazurile de care ne-am ocupat, implinind cu bucurie si multumire cuvintele Scripturii, alegand sa-si adune o comoara in Ceruri dupa cum spune Cuvantul lui Dumnezeu in Luca 12:33 “Vindeţi ce aveţi şi daţi milostenie. Faceţi-vă rost de pungi care nu se învechesc, o comoară nesecată în ceruri, unde nu se apropie hoţul şi unde nu roade molia.”

Daca ar trebui sa descriem in cateva cuvinte slujirea doamnei Mia, prin intermediul asociatiei, desi cuvintele sunt insuficiente, am putea afirma cu tarie ca, dna Mia a fost “O femeie inteleapta asa cum spune Biblia, cu o minte ascutita si o inima sensibila, avand o imensa iubire pentru semeni, simtind si empatizand cu oameni suferinzi, cu fiintele greu incercate.” Nu a ramas niciodata indiferenta la durerea celor din jur. A daruit din sufletul ei si a facut totul cu iubire pentru oameni.

Doamna Mia, ne veti lipsi !

Traind cu nadejdea revederii fata de toti cei plecati prea devreme poate si avand pe deplin incredintarea ca ne vom revedea in vesnicie, scumpa si stimata noastra doamna Mia, va spunem La revedere!

Fiind alaturi de familia greu incercata, transmitem tuturor celor care au pretuit-o Sincere condoleante ! Dumnezeu sa va mangaie ! alaturi de versetul din Apocalipsa 14:13 “ Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul!” „Da”, zice Duhul, „ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează!”


Cu deosebita consideratie,

Conducerea “Asociatiei Christian Businessmen& Professionals of Romania”