Stimate frate Cristian Ionescu,

Avem in vedere implicarea membrilor Worldwide Romanian Christian Businessmen and Professionals Fellowship si a Asociatia “Christian Businessmen and Professionals” of Romania, in actiunea de protest si rugaciune pentru suportul familiei Bodnariu (copii si parinti) precum si rezolvarea cazurilor altor familii supuse aceluias tratament in Norvegia.
De asemeni avem in vedere participarea catorva membrii ai acestor organizatii impreuna cu subsemnatul la actiunea de la Ambasada Regatului Norvegiei din Bucuresti si altii in Spania;
La sugestia Bordurilor  celor doua organizatii, doresc sa va informez ca voi lua si eu parte la actiunea de la Washington. Nu cunosc inca daca si alti membrii isi vor putea organiza timpul sa participe si domniile lor la actiunea din Washington dar eu azi mi-am cumparat biletul de avion si cu indurarea Domnului voi participa (In Cc sunt membrii din Bordurile Director ai celor doua organizatii si Directori ai unor organizatii partenere).

Speram ca prin indurarea Domnului, dintre membrii celor doua organizatii sa participe la actiunile promovate de dumneavoastra si in alte capitale ale Europei.

Apreciem efortul dumneavoastra si va felicitam pentru el rugand pe Domnul Dumnezeul nostru sa dea izbanda si sa elibereze nu numai familia Bodnariu de aceasta pacoste dar si alte familii apasate de aceste poveri ale actiunilor acelor organizatii fara Dumnezeu.

Fie ca Domnul Dumnezeul nostru sa dea Victorie deplina acestor actiuni si sa vindece guvernele Norvegiei si a altor tari care sufera de acest fel de plaga.

Nota: Vrem sa va informam ca desi aceste organizatii sunt interconfesionale, ele sunt profund implicate in promovarea Valorilor Moral Crestine in viata sociala, afaceri, domeniile economice si culturale in Romania si oriunde s-ar afla cetatenii romani in lume.

Thank you,

Florian Peretz
Worldwide Romanian Christian Businessmen & Professionals Fellowship (WRCBF)-President
Asociatia Christian Businessmen and Professionals of Romania (ACBPR)- Founder and Honorary President