Referitor la cauza familiei Bodnariu

Dragi frati crestini,

Referitor la cauza familiei Bodnariu, nu ințelegem modul in care Regele, Parlamentul si Guvernul Norvegiei, precum Comunitatea crestina si Curtea Suprema de Justitie nu intervin pentru identificarea unei solutii in acord cu reglementarile internationale in materia drepturilor omului.

Intr-o tara in care premiul Nobel se atribuie in fiecare an, cum poate sa aibe loc o astfel de crima abominabilă impotriva umanitatii?
Cum se poate intampla ca un bebelus, sa fie separat de mama sa, si la fel si ceilalti copii (5) sa fie despartiti de parintii lor fara nici un motiv rezonabil!
Cum se poate ca intr-o tara cu o astfel de istorie, sa se intample astfel de evenimente oribile.

Trebuie ca toti crestinii din intreaga lume sa stie ce se intampla in Norvegia !!!!
Ne rugam si stim ca Dumnezeul nostru este un Dumnezeu viu.

Cerem presedintelui Romaniei, Excelenta Sa, domnul Klaus Johannis, sa intervina in acest caz. Familia, copiii și tatal, poate si mama, sunt cetateni romani. Presedintele Romaniei ar trebui să intervina in justa solutionare a acestui caz. Va rugam sa faceti acest lucru domnule presedinte!

Cazul trebuie sa fie adus la cunostinta Comisiei pentru Drepturile Omului, precum si Presedintelui Statelor Unite al Americii, Congresului SUA si Comunităti crestine.

Avem nevoie de un sprijin puternic pentru copii si parinti!

Asteaptam cu nerabdare un sfarsit binecuvantat.

Cu stima,

Florian Peretz – Presedinte Worldwide Romanian Christian Businessmen & Professionals Fellowship (WRCBF)

Adrian Pentek – Secretar General Asociatia Christian Businessmen and Professionals of Romania (ACBPR)