Indemn din partea d-lui Florian Peretz Presedinte WRBPF

Stimati prieteni,

Va indemnam asa cum spune Epistola catre Evrei:

“Să nu vă părăsiți dar încrederea voastră, pe care o așteaptă o mare răsplătire!
Căci aveți nevoie de răbdare, ca, după ce ați împlinit voia lui Dumnezeu, să puteți căpăta ce v’a fost făgăduit.”

                                                                                                                                                                   Evrei‬ ‭10:35,36 ‭VDC‬‬

Sunt vremuri tulburi, dar nu uitati ca fara rabdare si incredere in Dumnezeul nostru cel Atotputernic nu se poate ajunge la acel final binecuvantat.
Toti oamenii isi doresc acel final dar voi care stiti ca impreuna din ruine si fiare vechi, impartasind know how-ul si conducand cu dorinta de “I wanted to lead like Jesus”  am creat din Oradea un oras mort in anii 90-2000, un oras de perspectiva inginereasca la cel mai inalt nivel tehnic European, in acesti ani.
Absolventii facultatilor de inginerie din Oradea au un viitor si o siguranta in orasul Oradea si nu numai atat, au un nume de profesionisti de inalta clasa si tinuta profesionala.
Se poate? Da, se poate! Cine nu crede poate sa vina sa vada.
Apoi, aici in Oradea, tineri asa zisi fara viitor au un viitor si o nadejde, copii despre care se spunea ca nu au nici un viitor, sunt fericiti sa vada ca si ei pot produce si ca sunt recompensati.
Fericiti ma intampina cu zambetul pe fata si de bucuria lor intineresc vazand ca mai e nevoie de mine.
Copii considerati o povara pentru societatea romaneasca, azi in firmele pe care le-am creat, isi castiga o Paine decenta. Va invitatam sa discutati cu ei. Se poate? Da se poate!
Apoi, tot aici in Oradea, tineri asa zisi fara viitor au un viitor si o nadejde, tineri care au absolvit un liceu sau o facultate si nu-si gasesc un loc de munca, la noi se reprofesionalizeaza si au incredere in ziua de maine, precum au si curajul de a-si intemeia o familie. Se poate? Da se poate! Cum? Cu frica, respect si Incredere deplina in Atotputernicul nostru Dumnezeu. Muncind si avand respect pentru semenul nostru.

Florian Peretz Presedinte WRBPF si Presedinte onorific al ACBPR