Conferinta A.C.B.P.R. 2013 – “Made in Romania”

Stimati frati crestini,

Boardul Asociatia “Christian Businessmen & Professionals of Romania” in colaborare cu  Asociatia Worldwide Romanian Christian Businessmen and Professionals Fellowship,  SUA,  va adreseaza invitatia de a participa la conferinta anuala care se va desfasura in 08-10 noiembrie 2013 la BAILE FELIX, hotel PADIS.

Tema conferintei este  MADE IN ROMANIA.

Asa cum dealungul celor 18 ani de existenta membrii ACBPR si WRCBPF au crezut in motoul “Romania Merita mai mult”  si la aceasta conferinta se poate vedea dorinta noastra de a instrui cetateanul roman in a promova valorile romanesti in tara si peste hotare.

Invitatii pentru conferentiere la aceasta conferinta sunt reprezentanti ai  mediului de afaceri atat autohton cat si din strainatate, care vor conferentia pe tema promovarii produselor si valorilor romanesti.

Consider ca fiecare dintre noi putem sa ne aducem o contributie la creerea unui mediu de afaceri credibil, sanatos si coerent, reflectat intr-un succes al produselor romanesti, lucru pe care si-l doreste fiecare cetatean al Romaniei.

Va asteptam!!!

Nota: Pentru cei interesati e bine de stiut ca Lucrarile Conferintei vor fi transmise pe internet iar nici una din cele doua organizatii NU sunt afiliate la vreun Partid Politic. Ele sunt organizatii non profit si Promoveaza Valorilor Moral Crestine in Romania, USA si in lume, oferind prin fondurile de care dispune si un suport material multor copii si tineri orfani si multor bolnavi in nevoie.

Pentru confirmare, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa ( office@acbpr.org) sau telefonic (0359 – 401 142;  0746 – 226 636; 0758 – 998 687 ) pâna în data de 26 noiembrie 2013.

Toti cei interesati sa participe membrii sau simpatizanti sunt rugati sa ne comunice dorinta dumnealor.

Asa cum am prezentat in emailul anterior, revenim cu detalii suplimentare privind organizarea conferintei ACBPR din data 08-10 noiembrie 2013, informatii care se gasesc in atasamentul acestui email.