O „răsuflare” pentru femeile ocupate

Interviu DIGI24 Oradea: “RĂSUFLAREA, un retreat către sănătate şi frumuseţe”
25 – 27 septembrie 2015,
în Munţii Apuseni

 

De curând, Asociaţia Oamenilor de Afaceri Creştini şi Profesionişti din Romania  a creat un nou departament în cadrul asociaţiei – denumit PULSUL SĂNĂTĂŢII – care se doreşte un promotor al vieţii sănătoase, cu consecinţele sale imediate: minte sănătoasă, corp tânăr şi frumos, precum şi relaţii pozitive cu cei din jur.

Liderul departamentului este domnişoara Elizabeth Peret, care studiază la cea mai mare instituţie de nutriţie din lume – Institute of Integrative Nutrition, cu sediul în New York, care eliberează autorizaţia de consiliere în sănătate. Domnişoara Elizabeth Peret coordonează echipa de voluntari ai Asociaţiei, toţi tineri care s-au decis să aleagă pentru ei înşişi un stil de a trăi în sănătate.

Marţi, 25 august a.c., de la orele 17, la postul local de televiziune DIGI24 Oradea s-a difuzat  interviul cu Elizabeth Peret şi Camelia Filip, coordonatoare de evenimente în cadrul firmei pe care o conduce. Tema dezbaterii a fost cum să trăim o viaţă sănătoasă, ceea ce presupune atât o alimentaţie sănătoasă şi practicarea unei activităţi fizice, precum şi relaţii sănătoase cu cei din jurul nostru.

La sfârşitul lunii septembrie, în Munţii Apuseni se organizează un seminar pentru 40 de doamne din toată ţara, care s-au înscris pentru a fi iniţiate în tainele unei vieţi echilibrate. Scopul instruirii este ca participantele să devină ele însele «motorul» viitoarelor schimbări în cercul lor de cunoştinţe, prieteni şi membri de familie. Ţinând cont de faptul că fiecare persoană este unică în felul ei, consilierea se va efectua individual, astfel încât fiecare doamnă să-şi descopere regimul alimentar personal.

Documentarul a fost produs si difuzat in exclusivitate de DIGI24. Mai multe amănunte puteţi obţine pe linkul: http://www.digi24.ro/Emisiuni/Regional/Digi24+Oradea/Recrutat+in+Crisana/Recrutat+in+Crisana+25+august+2015+O+rasuflare+pentru+femeile+oc

 

Cu stima,

Carmen Popescu

Redactor ACBPR